Fenyegető telefont kapott Sodi

Kiss Endre Farkas azonban tovább zsidózik

A legnyomorultabb szélsőjobboldali blog tulajdonosa, a nevenincs kft-től kikönyörgött sajtóigazolvány birtokában mindenhol ott legyeskedő nemzetiszocialista Kiss Endre Farkas megkapta első figyelmeztetését.
Természetesen a fenyegető származásához most sem férhet kétsége a negyvenkilós kődobáló szabadságharcosnak, ugyanis ő a hang alapján egyből megtudta állapítani, hogy figyelmeztetője csak is zsidó származású lehet. Az eszébe sem jut a tudathasadásos állapot küszöbén tengődő uszítónak, hogy szerencsére kevésbé ismert tevékenysége az egész társadalomban megvetést vált ki, főleg mióta 2008. őszén közzétette az olthatatlan molotov-koktél receptjét, amellyel a magyar rendőrök életét kívánná kioltani. Természetesen egyáltalán nem baj, ha egy esetleges valós Sodi-nevelés esetén a beszűkült látókörű, mindenütt rá leselkedő zsidókat látó uszító a támadóiról csak annyit tud majd megnevezni: „zsidók voltak”. Természetesen nem tételezzük fel a velejéig rendőrgyűlölő fasisztát, hogy holmi bántalmazása okán feladná eddigi elveit és a „hazaáruló, lámpavasra való cionista rendőrséghez” fordulna segítségért… Hisz Sodi egy karakán, jellemes ember, aki mindhalálig kitart elvei mellett és nem paktál le az ellenséggel…
Sodi, azaz Kiss Endre Farkas blogjában így ír a jeles eseményről:

„Megkaptam életem első fenyegető telefonját! :-) Egy hangjából ítélve 40 év körüli zsidó azt mondja, ők „tudnak arról”, hogy szociális segélyt veszek föl, miközben házam, autóm, meg vállalkozásom van, és minden mást is tudnak rólam, így azt is, hogy „nyilas uszító” vagyok. Elmondta még, hogy vigyázzak magamra, mert a végén „a házamat is felgyújtják”. El akartam mesélni neki, hogy ha olvasná a blogomat, és nem a Partizáninfós hazugságokból tájékozódna, akkor az igazság ismeretében nem lenne ekkora segg, de erre sajnos nem volt időm, mert nem akart beszélgetni, hamar letette.”

Partizaninfo: Bárki láthatja, hogy nincs szükség semmiféle csúsztatásra, hazugságra Sodival kapcsolatban. Elég csupán öt percet eltölteni polkorrektnek csomagolt, provokatív és vérgőzös blogján, ahol randalírozókat, gyújtogatókat, rendőrre támadó bicskás bűnözőket éltet és hazudik, hazudik, hazudik.