Kiss Endre Farkasnak fáj, ha nem említik meg

Sodi dühöng
Őt szándékosan kihagyták

Kiss Endre Farkas, (csúfnevén Sodi) hatalmas patáliát rendezett, amiért őt „szándékosan” kihagyta a Partizaninfo a Budaházy tárgyalásáról írt cikkében, melyben érintőlegesen fel lett sorolva néhány ott megjelent és korábban már beazonosított szélsőséges elem.
Blogjában, amelyben a zsidó és a cionista szavak szinte kötőszóként szerepelve már-már elengedhetetlenek, az alábbiakat jelentette ki a Partizaninfo feledékenysége okán:

Pusztuljatok meg, szemét, mocskolódó csürhe! Ha érkezne egy hír arról, hogy valaki átmetszette a torkotokat, én minden egyes csepp kifolyt véretek után jóízűt kortyolnék az itthon behűtött pezsgőből, abban már egészen biztos vagyok.
(…) Kezdtétek azzal, hogy a bírósági tárgyalásról szóló cikketekben mindenkit felsoroltatok, csak szándékosan engem hagytatok ki…
Ez az új taktika.
Mindenkit megemlítenek, kivéve engem, mert akkor ez gyanús lesz.”

(Dermedt csend… Most pedig a szóban forgó cikk készítőjének nevében, elnézést kérünk Soditól, amiért ismét nem vettük emberszámba. Ígérjük, legközelebb jobban megerőltetjük magunkat. – a szerk.)

Sodi dühe, azonban itt nem ér véget. Állítja: az ellene való összeesküvést, a szándékos, felsorolásból való kihagyásával kezdte a Partizaninfo és az alábbiakkal folytatja:

„Nem bírjátok ám felfogni, idióta, gennyes állatok, hogy Budaházy nem követett el semmit, és ez az egész ügy arra épül, hogy manipulatív módon kiragadott részletekkel próbál az ügyészség operálni, minden elképzelhető eljárásjogi szabályt felrúgva, vagyis elszakítva ezeket a teljes terjedelmű cikkek valós mondanivalóitól! (…) Az, hogy valaki nem képes elválasztani egy írás tartalmát az ahhoz felhasznált retorikai elemektől, igen erős szellemi sötétségre vall!”

(Kiragadott részletek? Retorikai elemek? Új kifejezések a szélsőjobb eszköztárában… Érdekes, az öszödi beszéd kapcsán valamiért ezeket nem szoktátok hangoztatni. A kormányfő beszédével kapcsolatban csak a „kurva ország”, meg a „nem csináltunk semmit” kifejezéseket szeretitek összevágni. Hogy van ez? – a szerk.)

Sodi mérgében az ügyészséget is kritizálja. Figyelemre méltó Farkas koma dühöngésében, ahogy a Führer ellen vádat emelő ügyészség kapcsán „minden elképzelhető eljárásjogi szabály” felrúgását emlegeti. Vajon milyen eljárásjogi szabályt rúghatott fel az -egyébként szégyenszemre csak felfüggesztettet kérő- ügyész? Milyen eljárásjogi szabály lehet az, ami csak elképzelhető?

(Ezt persze Sodi nem fejti ki. Minek? Elég, ha ő elképzeli a szabályt, amit felrúgtak és megemlíti, hogy koncepciós a per és kész. Pont. - a szerk.)

De, ha már retorikai elemekről beszéltünk, ragadjunk ki még egy-két elemet a sokak által megmosolygott Farki dühöngő írásából! A legviccesebb, ahogy árpád-sávos módra démonizálja azt, akiben az ellenséget látja:

"Komolyan mondom, szerintem ti nem is emberből vagytok, hanem valami gyíkszerű, embertelen szörnyetegek vagytok, akiknek titokban híg fos csörgedezik az ereiben! Ahhoz ugyanis, hogy valaki ennyire kiforgasson valamit, a legbetegebb zsidó agy kell!"

Tehát Budaházy szavai beteg -talán influenzás-, zsidó módra ki lettek forgatva… A Führer ugyanis csak retorikai elemként adta utasításba egysejtű követőinek, hogy „A csürhéző, mocskolódó politikusok és médiapatkányok képeit meg közzé kell tenni az Interneten, ha lehet címmel, telefonnal, hadd rettegjenek.”
Meg az is csak retorikai elem volt, hogy: „…el kell kezdeni begyűjteni a hazánkat tönkretevő bűnbanda tagjait, de nem csak a politikai főkolomposokat, hanem a minket lecsürhéző médiasöpredék tagjait…”
De az meg aztán végkép csak retorikai elem, hogy: „FEGYVERBE, huj, huj hajrá! Induljon a tavaszi hadjárat, vesszenek a hazaárulók, az idegenszívű bitangok!”

(Ha ez csak retorikai elem, akkor a Kurva ország is az. –a szerk.)

Végezetül a hatalmas önbizalommal sújtott Kiss Farki így zárja egyértelműen a Partizaninfo-nak címzett monológját:
„(…) Hiába idézett viszont ez az országos lap az adataim mellé egy önkényesen kiragadott részletet az írásaimból ("a bolsevik patkányok mellett a fattyaikat is lámpavasra kell kötni"), még ez is kevés volt ahhoz, hogy engem akár bármelyik egyetemen, akár a munkahelyemen ellehetetlenítsenek!
Most sem fogom magam hagyni sem eltaposni, sem pedig hitelteleníteni! Nem fog sikerülni! Engem ti nem tudtok lejáratni, még ilyen sunyi trükkökkel sem! "

(Sodi! Nem erőlködünk mi a te lejáratásoddal, hidd el! (Hónapok óta egy szót sem írtunk rólad, mióta felajánlottad, hogy információkat adsz cserébe.) Nem járattunk le. Láthatod: Megy az neked egyedül is. Mi nem kellünk hozzá. - a szerk.)