.
Kell a balhé!

Kiss Endre Farkas ismét a bíróság megzavarására
szólított fel
A Partizaninfo által már többször bemutatott kényszerblogger, a Bíróság rendjének zavarására és a csőcselék által feljelentett megfélemlítésére hívott fel blogjában a „mocskos zsidónak” kikiáltott F.B. tárgyalásának napjára.
A tárgyalás megzavarására és F.B. bántalmazására a Kucug.info gyáva szerkesztői igyekeztek első körben uszítani, amiről korábban a Partizaninfo is beszámolt.
A beteg Sodi-blogger, tegnap leutánozta Molnár Balázs kucugfirkász módszereit és gyorsan ő is a bíróság épületébe invitálta olvasóit. (Mind a 12-őt, akiknek a fele egyébként rendőr –a szerk.) Az ismételt felhívást az alábbiakkal indokolta:
Valami azt súgja, hogy holnap ismét mókás jeleneteknek lehetünk tanúi, ezért én biztos, hogy ott leszek a bíróságon. Egyben titeket is arra buzdítalak, hogy gyertek minél többen, ugyanis nagyon szórakoztató tud lenni, ha amolyan tüntetős-tömegoszlatós hangulat alakul ki a Markó valamelyik folyosóján.”

Partizaninfo: Az is nagyon szórakoztató lesz, amikor egyszer végre betelik a pohár és valaki nem törődve a nyomorék Kiss Endre Farkas testi és szellemi sérüléseivel, rendesen elbeszélget vele és a beszélgetést rögzíti is. A Partizaninfo, annak ellenére, hogy óva int bárkit a csúnya viselkedéstől, szívesen fogadna egy ilyen videofelvételt közzététel céljából...
Persze ez csak vicc volt, hisz tudjuk, a büntetlenül uszító, mások megalázására, bántalmazására törekvő, folyton rendzavaró csőcseléket és azok uszítóit bántani NEM szabad! Nem szabad!!! Tilos! Hisz nekik, velünk ellentétben jogaik is vannak ám…!
Így nincs más hátra, epekedve várjuk a csőcselék bírósági rendzavarásairól készült felvételeket, valamint az előállított személyek adatait!
Egy olvasónk megelégelte a beteg uszító tevékenységét és ismét elküldte Sodi elérhetőségét, amit egyelőre még nem tettünk közzé.
A levelet azért megtekintheti itt.